2012. február 11., szombat

Hójelentés és miegymás

A titkos tervem az, hogy hétvégenként megpróbálok korábban kelni mint Giles (ami elméletileg nem nehéz, mert az ő biológiai órája 11-12 között csörög... :P ) és ezt a plusz egy-másfél órát egy fincsi kávé társaságában, Petőfi rádiót hallgatva blogírással fogom tölteni.

Itt is volt hó, de persze az otthonival összehasonlítva jelentéktelen mennyiség, de nekünk ennyi jutott a télből. Múlt szombaton este kezdett esni, és már jó előre beharangozták, hogy tessék vigyázni, időben elindulni, késésekkel számolni. Sőt, a Heahtrow reptéren (az elmúlt évek tapasztalataiból "tanulva") előre eltöröltek pár járatot, hogy kisebb legyen a fennakadás. Ja, és mennyi hó esett? Nem több mint 10 centi. Mi egy park mellett lakunk, és nagyon szép volt a kilátás szombat este, de sajna már vasárnap reggelre összejárkáltak mindent, úgyhogy nem volt értelme képeket csinálni. Délután elmentünk még sétálni, de a park kivételével már mindenhol latyakosak voltak az utak. Viszont az itteniek kreatívkodtak egy sort, ugyanis nemcsak hóembereket, de hókutyákat, eszkimókunyhót, és még egy padon ülő hó-párt is láttunk a séta során. Azóta pedig szépen lassan elfogyott mindenhonnan a fehérség (azért a parkban még foltokban megtalálható a hó).

Azt persze még meglátjuk, hogy lesz e még ráadás, de remélem nem az elkövetkező 2 hétben, ugyanis február végén repülök haza egy hosszú hétvégére!

Ma este pedig egy a Giles munkahelye által szervezett partira megyünk, nem tudom milyen alkalomból, lehet ez újévi parti, csak februárban olcsóbb helyszínt találni... Valahol a Heathrow közelében leszünk egy hotelben, remélem jó buli lesz, fini vacsival és egy kis pezsgővel/borocskával... :D

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése